‘Big Brother’: Ias blikt terug op zijn verblijf in het huis

Na een turbulente week moest zaterdagavond in Big Brother opnieuw iemand vertrekken. Het ging daarbij tussen de genomineerden Jolien, Ali en Ias, waarbij die laatste de minste stemmen kreeg van de kijkers. In Big Brother: Confessions blikt hij nu terug op het avontuur.

“Voor mij is het Big Brother-avontuur 100 procent geslaagd. Ik heb heel veel nieuwe vrienden leren kennen voor het leven. Met de personen die er nu inzaten kwam ik heel goed overeen. Wij hebben een supergoede band opgebouwd, heel veel gelachen. De mensen begonnen mij ook te appreciëren in het huis, begonnen mijn humor in te zien”, kijkt Ias tevreden terug. “Ik denk ook dat ik vrij goed in de groep lag. Daardoor ben ik ook maar één keer genomineerd. Jammer genoeg heb ik dan Big Brother direct moeten verlaten.”

“Ik had wel gedacht dat de kans groot ging zijn dat ik er ging uitgaan toen ik genomineerd was. Ik dacht op voorhand dat ik of Jolien het huis gingen moeten verlaten, want wij zijn twee speciale types. Toen bleek Jolien plots favoriet en stond ik naast Ali. Dan wist ik helemaal dat het moeilijk ging worden. Mijn gevoel klopte jammer genoeg”, gaat hij verder.

10.000 euro

Tijdens zijn verblijf in Big Brother won Ias samen met Chayron elk 10.000 euro. “Ik ben op zoek naar een woonst voor mijzelf, dus dat kan heel goed van pas komen. Dat geld winnen kwam wat onverwachts, want ik zat nog maar juist in het huis. Maar het was een heel mooie binnenkomer en een leuk verjaardagscadeau, want ik ben in het huis verjaard”, legt hij uit.

Meer
Lees meer...