‘Big Brother’: Dit is de afvaller van deze week

Het verhaal van Michelangelo in Big Brother zit erop Hij was deze week – door Danny – genomineerd samen met zijn vrienden Bart en Jason. Michelangelo kreeg echter de minste steun van het publiek en moet dus het huis verlaten.

Het was een bewogen periode in Big Brother. Na het onverwachte vertrek van Chiara mocht er vorig weekend namelijk een Nederlander terugkeren in het huis. Dat bleek uiteindelijk Danny te zijn.

Danny met de Power of Nomination

Door een toeval van het lot was het juist diezelfde Danny die de Power of Nomination wist te bemachtigen. Dat deed hij door een ultiem duel te winnen tegen “valsspeler” Bart.

Danny gebruikte die Power of Nomination om, na veel speculatie en verdeeldheid in het huis, Michelangelo, Bart en Jason te nomineren. Een van hen moest dus zaterdag het huis verlaten. En dat beloofde een spannende strijd te worden, want de drie mannen staan alle drie bekend als sterke kandidaten.

Bart als eerste veilig

Big Brother Live begon daarnaast nog eens met een verrassing. Want toen bekendgemaakt werd wie als eerste veilig was, verscheen vreemd genoeg niet de naam van Jason op het scherm. De topfavoriet voor de overwinning dit seizoen moest deze keer het onderspit delven voor Bart.

Het ging daarna dus nog tussen Jason en Michelangelo, de twee jongste bewoners in het huis. Daarbij was het uiteindelijk Michelangelo die naar huis moest, na nog snel afscheid te hebben genomen van zijn medebewoners.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...