‘Big Brother’: De nominaties zorgen voor verdeeldheid in het huis

Zaterdagavond moet er tijdens Big Brother Live alweer voor de tiende keer iemand het huis verlaten. De genomineerden daarvoor zijn Michelangelo, Bart en Jason en de aanloop naar die nominaties zorgde voor heel wat verdeeldheid in het huis. Dat blijkt nog maar eens uit nieuwe beelden die Play4 deelde.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacquelineChayronRobChiara en Ias is het zaterdag opnieuw tijd voor een vertrek in Big Brother. Met Danny deed er ook een voormalige bewoner opnieuw zijn intrek in het huis vorig weekend.

Bart, Jason en Michelangelo

En het toeval wilde dat het juist Danny was die deze week de Power of Nomination wist te bemachtigen. Hij mocht dus kiezen we er genomineerd was en dat zorgde duidelijk voor schrik bij een deel van de bewoners. Er heerst in Big Brother namelijk steeds meer verdeeldheid tussen de twee kamers en dat is duidelijk te merken. Zo zien we Bart, Jason en Michelangelo in bed liggen en proberen te voorspellen wie genomineerd zou worden. Daarbij vrezen ze, terecht dat zij er wel een bij zouden kunnen zijn deze week.

Aan de andere kant zien we Danny in de zetel zitten met de andere medebewoners. Hij lijkt alvast helemaal geen stress te hebben voor de bekendmaking van de genomineerden. Wij zijn alvast benieuwd hoe de sfeer in Big Brother de komende weken verder zal evolueren.

Kijk hier naar de reactie in Big Brother in de aanloop naar de nominaties:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...