‘Big Brother’: Voormalige deelneemster Liese voorspelt winnaar

Liese was in 2021 zelf een van de meest opvallende deelnemers aan de eerste Vlaams-Nederlandse editie van Big Brother. Daarin bereikte ze uiteindelijk de finale, waarin ze derde werd. Als ervaringsdeskundige waagt Liese zich nu aan een voorspelling voor het huidige seizoen van Big Brother.

In 2021 was Liese een van de originele bewoners in het Big Brother-huis. Ze bereikte toen ook de finale, samen met Nick en Jill. Ook na haar deelname bleef Liese actief in de Big Brother-community. Zo heeft ze sinds vorig seizoen samen met voormalige medebewoonster Naomi de podcast No Biggie, die je ook via YouTube kan bekijken.

No Biggie Live Event

Die podcast heeft dit seizoen al regelmatig de wekelijkse afvallers op bezoek gehad kort na hun eliminatie. Liese en Naomi hopen op hetzelfde na de finale met alle finalisten. Daarvoor organiseren ze op zaterdag 8 april, exact één week na de finale, het evenement ‘No Biggie Live Event’. Dat gaat vanaf 14 uur door in het Cultureel Centrum in Mechelen.

Dat evenement kwam ook in Big Brother ter sprake. Daar liet Jason echter weten dat hij wat schrik zou hebben om zo kort na zijn deelname al voor een livepubliek terug te blikken op het avontuur. Op Twitter confronteerde iemand Liese met die uitspraak. Zij liet zich echter niet afschrikken en riep Jason meteen ook uit tot toekomstige winnaar. “Maar schat, jij komt gewoon een week na de finale op 8 april op ons ‘No Biggie Live Event’, als winnaar”, reageerde ze namelijk op Twitter.

Daarmee treedt Liese Salar, de winnaar van vorig jaar, bij. Hij voorspelde vorige maand namelijk ook al dat Jason de huidige editie van Big Brother zou winnen.

Meer
Lees meer...