‘Big Brother’-koppel Jill en Leroy zetten belangrijke stap in relatie

Voormalige Big Brother-deelnemers Jill en Leroy hebben beslist om te gaan samenwonen. Dat maakt het koppel zelf bekend op Instagram. Daarmee zetten de twee een belangrijke stap in hun relatie.

Toen Big Brother een kleine twee jaar geleden na een jarenlange afwezigheid met een Vlaams-Nederlandse editie terugkeerde, kroonde Jill Goede zich tot winnares. Dat leverde haar het mooie bedrag van 70.405,5 euro op. Later zou ze ook nog onder andere een eigen kledinglijn lanceren onder de naam JILL X PINNED by K-lijn.

Eén jaar later was het de beurt was Leroy een van de deelnemers aan het tweede seizoen van Big Brother België & Nederland. Zij deelname verliep echter iets minder succesvol. Hij deed pas zijn intrede in week 3 en moest in week 7 alweer naar huis. Tussendoor was de Nederlander zelfs even in opspraak geraakt door ongepast gedrag.

I said yes!

En hoewel Jill en Leroy dus nooit samen in het Big Brother-huis zaten, vonden ze elkaar achteraf wel. Het klikte zelfs zo goed tussen de twee dat de vonk oversloeg. En in die relatie zetten ze nu een belangrijke stap. Met de woorden “I said yes!” kondigt Jill namelijk aan dat ze verhuist en bij Leroy gaat wonen.

“Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Van uren voor de spiegel staan om te denken of dat ene jurkje wel mooi staat … of die schoenen wel passen bij me kleding … zit dat ene plukje haar wel goed? Dat gezeik hebben we niet meer, want hij zal me in mijn lelijkste huispakken zien, mijn prikkende benen voelen en soms mijn ochtendhumeur meemaken. Maar we gaan vooral heeeeeeel veel gezelligheid tegemoet, want we gaan samenwonen”, voegt ze aan haar Instagrampost toe.

“Emigreren naar het zuiden van het land”

“Ik ga emigreren naar het zuiden van het land”, gaat de Amsterdamse verder. “Het is me wel een stapje en ik vind ’t soms wel moeilijk want mijn lieve familie en vrienden wonen niet meer om de hoek. Maar ik ga vol liefde en vol trots mijn verhuisdozen uitpakken.”

“Ik heb mijn boormachine al klaar voor alle kastjes die Jill met verkeerde schroeven in elkaar heeft gezet”, voegt Leroy daaraan toe voor hij zijn nieuwe huisgenote welkom heet.

Bekijk hier de Instagrampost van Leroy en Jill:

Meer
Lees meer...