Winnares ‘Big Brother 2021’ Jill Goede lanceert eigen kledinglijn

Nu we steeds meer te weten komen over het nieuwe seizoen van Big Brother, kan het zijn dat je je afvraagt hoe het nog gaat met de deelnemers van vorig jaar. Wel, dan hebben we goed nieuws, want Jill, de winnares van vorig jaar, heeft vandaag haar eigenlijk kledinglijn gelanceerd.

Het nieuwe seizoen van Big Brother gaat op maandag 3 januari 2022 van start. Op dat moment neemt een nieuwe groep z’n intrede in het nieuwe Big Brother-huis en zullen we dus opnieuw 100 dagen kunnen volgen wat er zich daar afspeelt. Vorig jaar was het Jill die als laatste overbleef en met meer dan 70.000 euro op zak het huis mocht verlaten. Zij komt nu met nieuws, want ze heeft haar eigenlijk kledinglijn uitgebracht.

Body positivity

De kledinglijn is een samenwerking met het merk PINNED by K en bestaat uit T-shirts, sweaters, hoodies en joggingbroeken. Het is een heel kleurrijke collectie waarbij ook heel wat leuke prints te vinden zijn. Tijdens haar deelname aan Big Brother droeg Jill zelf ook vaak comfortabele maar kleurrijke kleding en die stijl keert duidelijk terug in de collectie.

Daarnaast is het ook een heel persoonlijke collectie voor Jill. Voor haar deelname aan Big Brother was ze heel onzeker over haar eigen lichaam. Maar door 24/7 gefilmd te worden, groeide haar zelfvertrouwen. Dat zelfvertrouwen wil ze nu ook aan anderen geven. “Body positivity is voor mij omarmen wie je bent en houden van jezelf, zowel van binnen als van buiten”, klinkt het bij Jill. “Kleding is hierin ook bepalend, want in mooie en comfortabele kleding voel je je al snel beter. Als ik de deur uitga in een leuke outfit voel ik me extra zelfverzekerd en dat wens ik iedereen toe.”

Opvallende prints

Nu is Jill dus niet meer bang om op te vallen en dat wil ze ook doen met haar kleren. “Over mijn eigen stijl kreeg ik steeds meer vragen, zoals hoe ik items combineer en waar ik mijn kleding koop. Dit bracht mij op het idee om een eigen kledinglijn te beginnen en dus ben ik de samenwerking aangegaan met PINNED by K. Voor de JILL X PINNED by K-lijn had ik een aantal criteria: het moet lekker zitten, goed te combineren zijn en mag best een beetje opvallen net als ik!”

De prints op de kleren hebben ook een kleine knipoog naar de tijd van Jill in Big Brother. Zo zijn er verschillende kledingstukken met een groot oog, zoals het logo van het programma. Daarnaast zijn er ook andere truien met opschriften als “Wild and free” en “Lips and kisses“.

Bekijk hier enkele looks uit de collectie:

De volledige collectie kan je (ook in België) kopen via de website www.pinnedbyk.nl.

Meer
Lees meer...