‘Big Brother’: Eerste genomineerde voor deze week al bekend

Binnen drie weken komt er een einde aan Big Brother. Dat wil zeggen dat het in het huis ook alsmaar spannender wordt. En dat is ook vandaag gebleken. Door een spel is de eerste genomineerde voor komend weekend namelijk al bekend. Nadat Lindsey een spel won, mocht zij al één kandidaat naar de ‘pijnbank’ begeleiden.

Na da chaotische periode met onder andere het vertrek van Chiara en de terugkeer van Danny, leek het er deze week op dat de rust in het Big Brother-huis was teruggekeerd. Toch bewees het programma vandaag ook alweer dat het gevaar nooit ver weg is. Zo was zonet te zien hoe Lindsey al meteen een eerste kandidaat in de gevarenzone mocht zetten. Dat werd uiteindelijk Jason. Hij won vorige nominatie nog van afvaller Michelangelo.

Jason

Het loopt niet van een leien dakje voor Jason. De jonge Nederlander is een van de topfavorieten bij de kijkers van Big Brother, maar toch lijkt hij al wekenlang geviseerd te worden in het huis. Ook deze week is dat weer het geval, want hij is alvast de eerste genomineerde deze week. Dat gebeurde slechts twee dagen na het afscheid van Michelangelo, waarvan Jason het samen met Bart haalde.

De reden voor zijn zoveelste nominatie is Lindsey. Zij won vandaag een spel waarbij ze één kandidaat rechtstreeks moest nomineren. En dat werd dus meteen Jason. Hij mag de komende week niet meer deelnemen aan spellen die zullen uitmaken wie de uiteindelijke Power of Nomination krijgt. Die teleurstelling ging hij even verwerken in de tuin waarbij hij ook meteen duidelijk was. “Als ik wil winnen, dan moet ik alles kunnen overleven. Ook dit.”

Of de nominatie deze keer ook echt het einde van Jason in Big Brother betekent, dat zien we zaterdag.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...