‘Big Brother’: Dit is de eerste reactie van Michelangelo na zijn vertrek: “Pech met nominatie die niet geldig was”

Niet Bart of Jason, maar Michelangelo moest zaterdagavond Big Brother verlaten. De jonge Limburger was genomineerd door Danny en kreeg de minste stemmen van de kijkers. Na afloop blikte hij vooral tevreden terug op zijn verblijf, maar haalde hij toch ook even uit naar de teruggekeerde Danny.

Het was een omstreden week in Big Brother. Vorige week zaterdag mocht Danny na een maand uit het huis namelijk terugkeren in Big Brother. Hij moest als extra Nederlander de onverwachts vertrokken Chiara vervangen. Maar niet iedereen vond die beslissing van de makers even eerlijk.

Ook in het huis zorgde de terugkeer van Danny voor gemengde reacties. Die kritiek in het huis nam nog meer toe toen Danny meteen de Power of Nomination greep. Daarmee nomineerde hij de drie goede vrienden Jason, Bart en Michelangelo. Zaterdagavond tijdens Big Brother Live bleek dat het Michelangelo was die het huis moest verlaten.

Danny

Na zijn vertrek vroegen Geraldine en Tatyana hem meteen naar een eerste reactie. “Het voelt speciaal. Ik heb genoten van elk momentje en ik ben dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen”, zei Michelangelo. “Ik kan het heel goed vinden met Jason en Bart en ik gun het hen heel hard om te winnen. Het zijn twee sterke spelers die ik blijf steunen.”

Daarna werd Michelangelo gevraagd naar zijn mening over de nominaties en toen kon hij het toch niet laten om subtiel zijn mening over de terugkeer van Danny te geven. “Het is een spel dus alles kan gebeuren. Maar ik heb negen volle weken in Big Brother gezeten dus ik ben heel tevreden”, klonk het.

“Nominatie die niet geldig was”

“Ik had afgelopen week een beetje pech met een nominatie die niet geldig was”, verwijst hij naar de nominatie van Charlotte, Ali en Lindsey enkele weken geleden. Normaal moest Charlotte toen vertrekken, maar door het vrijwillige opstappen van Rob, mocht zij toch blijven.

Kijk en luister hier naar de reactie van Michelangelo:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...