‘Big Brother’: Drie toppers staan tegenover elkaar bij nominaties

Het belooft een spectaculaire eliminatie te worden tijdens Big Brother Live zaterdagavond. Met Jason, Bart en Ali staan misschien wel de drie populairste kandidaten van dit seizoen tegenover elkaar. Een van hen zal echter deze week het huis moeten verlaten.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDanny – die later terugkeerde -, JacquelineChayronRobChiaraIas en Michelangelo is het zaterdag opnieuw tijd voor een vertrek in Big Brother. Er zitten op dit moment nog maar zeven mensen in het huis en dus wordt iedere eliminatie steeds spannender.

Jason en Bart

Maandag vernamen we al wie als eerste persoon deze week genomineerd is. Lindsey won toen namelijk een spel en liet daarbij de optie om te kiezen voor geld in de groepspot aan haar voorbij gaan. In plaats daarvan koos ze ervoor om Jason te nomineren. Het is al de tweede week op een rij en de vijfde keer in totaal dat de jonge Belg genomineerd is.

Woensdag won Charlotte dan de Power of Nomination waarbij zij kon beslissen tegen wie Jason het zou moeten opnemen. Dat ze daarbij Bart zou kiezen, was geen verrassing. Bart en Jason zijn in het huis namelijk zeer goede vrienden en de twee lijken zich meer en meer te distantiëren van de rest van de groep.

Ali

Daarnaast was het wel uitkijken naar de derde naam die op de pijnbank zou komen te zitten. Daarbij koos Charlotte voor Ali. Ook hij staat bekend als een van de sterkste kandidaten van dit seizoen. Het lijkt er dus op dat Charlotte hoopt dat de populariteit van Ali ervoor zorgt dat of Bart of Jason Big Brother moet verlaten. Ali zelf is uiteraard veel minder te vinden voor dat idee. Hij reageerde na het bekendmaken van de nominaties namelijk volledig in shock.

Stemmen op je favoriete kandidaat tussen Jason, Bart en Ali kan in België via deze link. In Nederland kan je hier terecht.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...