‘Big Brother’: Basiri noemt zijn favoriet in het huis

Voor Basiri zit zijn verblijf in Big Brother er al lang op, maar toch blijft de Oost-Vlaming het programma uiteraard volgen. Hij heeft dan ook een voorkeur over wie hij het programma ziet winnen, al noemt Basiri daarbij wel meerdere namen.

Het verblijf van Basiri in het Big Brother-huis duurde zelf maar 37 dagen. De jonge Belg moest als vijfde het programma verlaten en zit ondertussen al meer dan anderhalve maand terug thuis. In een gesprek met Love Reality beklemtoont hij hoe jammer hij zijn vertrek nog steeds vindt. “Ik mis hen nog altijd enorm”, klinkt het daar.

Favoriet

Uiteraard wordt Basiri daar ook gevraagd naar zijn favoriet om Big Brother dit seizoen te winnen. “Wie gun je de finale, dat is hoe Big Brother het zou aanpakken. Ik heb dan drie favorieten: Tyron, Glenn en Tom. Deze drie gun ik als winnaar van Big Brother 2024“, zei hij daarover enkele dagen geleden.

Voor Tyron is die finale alvast niet meer mogelijk. Die koos namelijk eieren voor zijn geld en ging in op het voorstel van Big Brother om het huis te verlaten met 15.000 euro uit de groepspot. Maar ook voor Glenn en Tom is het spannend. Zij zijn namelijk allebei genomineerd – samen met Randy – en moeten dus bang Big Brother Live afwachten.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...