‘Big Brother’: Bewoner verlaat vrijwillig het huis met 15.000 euro uit groepspot

Het zijn bewogen tijden in Big Brother nu het einde van dit seizoen steeds dichterbij komt. Nadat Ashley vorige week al 20.000 euro uit de groepspot nam voor een ticket voor de halve finale, is er deze keer 15.000 euro verdwenen. Tyron ging namelijk in op een voorstel om dat geld te aanvaarden en als gevolg meteen het huis te verlaten.

De finale van Big Brother komt steeds dichterbij en dus zijn de plaatsjes heel duur geworden. Dat bleek ook vorige week. Toen besloot Ashley namelijk om haar nominatie af te kopen voor 20.000 euro uit de groepspot en zich zo te verzekeren van een verlengd verblijf in het huis. Als gevolg daarvan trokken Randy, Karen en Jimmy als genomineerden naar de liveshow. Voor Karen betekende dat meteen ook het einde van haar avontuur.

Tyron

Vandaag merkten de bewoners echter dat er nog iemand verdwenen was: Tyron. Na even in spanning af te wachten, riep Big Brother de groep samen in de woonkamer om uitleg te geven over dat plotse vertrek.

“Mijn regels, maar jullie spel”, klonk het daar. “Tyron is ingegaan op mijn voorstel. Het voorstel was: je krijgt 15.000 euro uit de groepspot mee naar huis, maar dan moet je wel onmiddellijk het huis verlaten. En dit zonder afscheid te nemen van de rest van de bewoners. Tyron is definitief vertrokken met een cheque van 15.000 euro.”

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...