‘Big Brother’: Eerste bondgenootschappen zijn in de maak

Na een zeer turbulente wereld vol nominaties, vrijstellingen en nieuwe nominaties staan de zenuwen op scherp in het Big Brother-huis. Veel bewoners beseffen dan ook dat ze het niet alleen zullen halen en daarom worden er voor het eerst bondgenootschappen gevormd.

Het vierde Vlaams-Nederlandse seizoen is ondertussen bijna twee weken bezig en straks is het tijd voor de tweede vertrekker. Dat wordt Ashley, Lenie of Alice, want die drie bleven na F*cked Up Week namelijk over als de drie genomineerden.

Ondertussen wonen de bewoners dus al enige tijd op elkaars lip. Dat zorgt aan de ene kant soms voor – als dan niet beantwoorde – gevoelens die steeds sterker worden, maar aan de kant ook voor steeds meer frustraties. Het is dan ook stilaan duidelijk wie het goed met elkaar kan vinden, en wie elkaar juist minder goed ligt.

Bondgenootschappen

Die vriendschappen kunnen later in het spel een belangrijke rol spelen, zeker als er moet genomineerd worden. Dat beseffen ook de bewoners van Big Brother, want beginnen de eerste bondgenootschappen te vormen. Dat merken ook Ashley en Karen, en dus besluiten ze hun medebewoners voor te zijn door zelf een bondje te vormen. De twee lijken ook Danny bij hun bondgenootschap te willen betrekken, al vrezen ze dat hij iets te goed bevriend is met de andere mannen en hen boven de vrouwen zal kiezen.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Van maandag tot vrijdag kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...