‘Big Brother’: Zijn er al gevoelens in het huis?

Naar jaarlijkse traditie hangen er ook deze keer vlinders in de lucht in Big Brother. Het programma is nog maar iets meer dan een week bezig, maar toch lijken er nu al twee mogelijke koppels in de maak. Zowel Ariana als Karen hebben namelijk een mannelijke medebewoner op het oog, en daarbij zijn er zelfs al enige gevoelens in het spel.

24 uur per dag opgesloten zitten in het Big Brother-huis met dezelfde mensen kan al eens voor opflakkerende gevoelens zorgen. Dat bleek de voorbije jaren al meermaals. Zo zagen we in het eerste Vlaams-Nederlandse seizoen een kus tussen Thomas en Jill. Eén jaar later was er dan de korte romance tussen Dimi en Vera. En vorig jaar was er wat vuurwerk te merken tussen Danny en Chelsea. Uiteindelijk bleven al deze korte bevliegingen niet duren na het programma.

Ariana en Tom

Toch lijkt er ook dit seizoen al snel sprake te zijn van gevoelens bij bepaalde bewoners. Dat blijkt uit een gesprek dat Karen en Ariana hebben in de zetel. Karen laat daar weten een boontje te hebben voor Tyron, terwijl Ariana spanning in de lucht voelt bij Tom.

Voorlopig lijkt er van een nieuw Big Brother-koppel echter allerminst sprake, want die prille gevoelens blijken niet wederzijds te zijn. Omdat Ariana het idee heeft dat Tom haar ook ziet zitten, stuurt ze Karen op haar prooi af. Die komt echter al snel van een kale reis terug, want Tom laat weten dat het voor hem niets meer is dan vriendschappelijk.

Als Karen teruggaat naar Ariana om haar dat te zeggen, krijgt ze daar een wel heel vreemde reactie. Waar Ariana eerst nog zei dat ze vond dat Tom speciaal deed tegen haar, zegt ze nu ineens dat hij haar compleet negeert en afstandelijk doet. Die wisselende mood zorgt alleszins voor ergernis bij Karen en enkele andere bewoners.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Van maandag tot vrijdag kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...