‘Big Brother’: Dilano bezorgt vlak voor afscheid belangrijke informatie aan Jimmy

Ze zijn nog met negen bewoners in Big Brother en dus worden de plaatsjes steeds duurder. Daardoor wordt het spel ook steeds harder gespeeld. Dat kostte afgelopen weekend de kop van Dilano, maar hij heeft zijn goede vriend Jimmy nog wat belangrijke informatie gegeven voor zijn vertrek. En die informatie kan het spel wel eens op zijn kop zetten.

Jimmy en Dilano waren in Big Brother al wekenlang twee handen op één buik. De twee hoopten samen tot in de finale te geraken, maar dat is niet gelukt. Dilano moest afgelopen weekend namelijk het huis verlaten. Jimmy moet dus alleen door, maar daarbij heeft hij ondertussen Tom gevonden om samen het spel te spelen. En zij hebben nu ook interessante informatie gekregen van de vertrokken Dilano.

Ashley

Die informatie gaat om Ashley, ongetwijfeld de meest omstreden bewoner van dit seizoen van Big Brother. “Ik heb van Randy vernomen dat Ashley jou wilde nomineren in plaats van Danny, maar mensen hebben zich er niet aan gehouden”, horen we Dilano zeggen tegen Jimmy. Volgens Tom maakte dat alles deel uit van een plan om Alice uit Big Brother te krijgen.

Tom en Jimmy besluiten dan ook hun focus voor de komende nominaties te verleggen. “Het is tijd voor de generaal (de bijnaam van Ashley, red.) om te gaan”, besluit Jimmy.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...