‘Big Brother’: Drie bewoners verliezen stemrecht bij de nominaties

De finale van Big Brother komt steeds dichterbij en dus worden de nominaties ook steeds belangrijker. Op dat vlak maakten Karen, Danny en Jimmy een slechte beurt. Zij verloren namelijk een opdracht en zo ook hun stemrecht bij de volgende nominaties. Die liggen nu in handen van de zes overgebleven bewoners, waardoor elke stem belangrijker is dan ooit.

Het is deze week Undercover Week in Big Brother. Drie bewoners kregen daarbij een speciale opdracht. Zij waren undercover en moesten dat zo goed mogelijk verborgen houden voor de rest. Als ze daarin slaagden kregen ze een belangrijk voordeel bij de nominaties. Lukte hen dat niet, dan ging er niet alleen 5.000 euro uit de groepspot, maar kregen ze ook een enorm nadeel bij de nominaties.

Ashley

Uiteindelijk werd deze levensbelangrijke opdracht gespeeld door Karen, Danny en Jimmy. Ashley had daarbij al snel Danny in de mot als verdachte en hield hem dan ook extra in de gaten. Zo kon ze hem ’s nachts betrappen. Daarop bekende ook Karen aan Ashley dat zij undercover was.

Die overwoog even om dat geheim te houden omdat het in haar voordeel is als haar twee bondgenoten stemrecht hadden. Big Brother liet dat echter niet gebeuren, want ontmaskerd is ontmaskerd volgens de regels van het spel. Daardoor verloren niet enkel Danny en Karen stemrecht, maar ook Jimmy.

Nominaties

Met Ashley, Glenn, Tom, Tyron, Randy en Alice blijven er dus nog zes bewoners over die zullen beslissen wie er op de bank komt te zitten. Daarbij ziet het er vooral slecht uit voor Ashley en Danny, die meer dan waarschijnlijk genomineerd zullen worden. Zij zullen dan ook moeten hopen op voldoende steun van de kijkers.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...