‘Big Brother’: Eerste barstjes zichtbaar in de duo’s

Big Brother wordt dit jaar in duo’s gespeeld en dat zorgt voor de nodige spanningen. Vooral Randy heeft het deze week volledig gehad met zijn partner Ariana en hij licht daarover enkele medebewoners in.

Big Brother ging dit jaar van start met – uiteraard – nieuwe bewoners, een volledig nieuw ingericht huis én een bijzonder nieuwe regel. Dit seizoen wordt er namelijk gespeeld in duo’s. Die duo’s worden iedere week opnieuw gevormd en hebben een grote invloed op de nominaties en vrijstellingen. De bewoners moeten opdrachten namelijk met hun tweeën samen spelen. En juist dat zorgt nu dus voor steeds meer spanningen.

Randy en Ariana

Vooral Randy heeft het helemaal gehad met zijn partner Ariana. Hij doet daarover zijn beklag tegenover enkele van zijn mannelijke medebewoners. Randy stoort zich vooral aan hoe Ariana zonder veel nadenken en zonder te overleggen aan de opdrachten begint.

“Ik wil gewoon winnen en daarvoor moet onze communicatie goed zijn”, zegt hij. “Je bent te braaf. Al is het misschien beter dat je gewoon op je gemak eens babbelt”, is het advies dat hij daarbij krijgt.

Bekijk hier het fragment van Big Brother (of via de link):

Van maandag tot en met vrijdag kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. En elke zaterdag is er om 20 uur de liveshow Big Brother: Live op Play4.

Meer
Lees meer...