‘Big Brother’: Eerste ticket voor finaleweek is uitgedeeld en dit is de gelukkige!

In Big Brother zijn we volgende week al toe aan de finaleweek en daar zal alvast één iemand zeker bijzijn. Charlotte wist tijdens een spel in de secret room namelijk een ticket te bemachtigen voor de finaleweek. Ook andere bewoners kregen interessante prijzen.

Na het vertrek van Ali blijven er in Big Brother nog zes bewoners over: Charlotte, Jolien, Bart, Jason, Danny en Lindsey. Een van hen zal op zaterdag 1 april het derde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother winnen. Dat wil zeggen dat volgende week al de finaleweek op de agenda staat.

Secret room

De bewoners speelden dinsdag in de secret room een belangrijk spel met grote gevolgen. Ze mochten één voor één naar een kamer gaan met zes verschillende deurtjes. Daarachter zat telkens een leuke of minder leuke verrassing verscholen. Als je een deurtje opent, kan je kiezen om hetgeen daarin zit te houden. Je mag er ook voor kiezen om verder te gaan en een ander deurtje te openen. Je mag zoveel deurtjes openen als je wil, maar je kan wel nooit teruggaan naar een opnieuw gesloten deurtje.

Charlotte

Charlotte mocht als eerste de secret room betreden en koos daarbij eerst voor deur 6. Daarachter zat “Bellen met iemand van het thuisfront”. Ze besluit snel om dat niet te houden en gaat verder naar deur 1. Dat blijkt “Belangrijke rol bij de nominaties” te zijn. Ook dat houdt ze niet.

Charlotte gaat daarna voor deur 4: “25 coins”. Ook dat is niet naar haar zin, want ze kiest daarna voor deur 3, wat “Ticket voor de finaleweek” blijkt te zijn. Na even twijfelen, besluit Charlotte deze mooie prijs te houden.

Andere bewoners

Na Charlotte is het aan Jolien om de secret room te betreden. Zij wint de belangrijke rol bij de nominaties. Wat dat precies is, is voorlopig nog niet duidelijk. Vermoedelijk mag zij alvast één iemand nomineren.

Jason kiest uiteindelijk voor deur 5 waar niets achter zit en Bart mag bellen met thuisfront. Lindsey krijgt dan weer 25 coins, terwijl Danny al zijn coins kwijt is.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...