‘Big Brother’: Bewoners krijgen beelden te zien van het thuisfront en dat zorgt voor emoties bij Bart

Een nieuwe week, een nieuw thema in Big Brother. En deze keer is dat “back to reality“. En daarbij hebben de programmamakers iets leuks in petto voor de bewoners. Zij krijgen namelijk nieuws van het thuisfront en dat zorgt bij Bart meteen voor een emotioneel moment.

In Big Brother moesten we afgelopen weekend afscheid nemen van Ali. Daardoor zitten er nu nog zes bewoners in het huis. Zij zijn al meer dan tien weken afgesloten van de buitenwereld, maar daar komt nu verandering in. De nieuwe themaweek heet namelijk “back to reality“.

Big Brother Journaal

Een deel van dat thema is een kersvers in het leven geroepen Big Brother Journaal, dat wordt gepresenteerd door Geraldine en Tatyana. “Welkom bij het Big Brother Journaal, het journaal waar we je bijpraten over de allerlaatste berichtgeving op het gebied van nieuws, sport, entertainment, lifestyle en nog zoveel meer”, horen we Geraldine zeggen. “Ja, er valt heel veel te bespreken. Er is nieuws over verf en er is zelfs nieuws over (Danny’s ex, red.) Gaby Blaaser”, vult Tatyana aan.

Daarna krijgen we al meteen een eerste fragment te zien. Het is een beeld van de dochter van Bart die haar vader vertelt dat ze geslaagd is voor haar theoretisch rijexamen. Dat korte fragment zorgt voor een geëmotioneerde, maar ook fiere papa. Of ook de andere bewoners een fragment te zien krijgen van iemand van hun familie is voorlopig nog niet duidelijk.

Bekijk hier het fragment van Bart in Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...