‘Big Brother’: Kandidaten krijgen meteen dilemma voorgeschoteld

Het nieuwe seizoen van Big Brother ging deze week van start. Daarbij gingen al meteen acht en later nog eens vijf bewoners in het huis. Daar krijgen zij een opdracht voorgeschoteld, maar voor die gespeeld wordt, is er nog een kleine verrassing.

Maandagavond gingen op Play4 en GoPlay de eerste acht nieuwe bewoners naar binnen in het huis van Big Brother. Zij kregen meteen te maken met twee grote verrassingen. Zo vernamen ze vlak na binnenkomen dat er dit jaar in duo’s gestreden zal worden. Niet veel later werd de groep al uitgebreid met nog eens vijf nieuwe bewoners.

Opdracht

Nu die uitgebreide groep elkaar wat heeft leren kennen, is het tijd voor een eerste opdracht in dit seizoen van Big Brother. Hoe die opdracht eruit ziet, kan je vanavond zien op televisie of op GoPlay, maar de zender deelde nu al een korte preview.

Daarin zien we dat er nog een kleine twist is voor de opdracht echt gespeeld wordt. In de tuin hangt namelijk een enveloppe te bengelen. Eén duo krijgt de kans om die te nemen en zo niet mee te doen met de opdracht. Zo krijgen zij zelfs zonder iets te doen de beloning van de opdracht. De bewoners moeten er gezamenlijk uitkomen welk duo de enveloppe krijgt. Het lijkt meteen de aanzet voor een eerste discussie onder de kandidaten.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother gaat van start op maandag 15 januari. Vanaf dan kan je elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht bekijken op Play4. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen.

Meer
Lees meer...