Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’: Hangt er liefde in de lucht tussen de kandidaten?


Big Brother romances
© VIER

In de eerste seizoenen van Big Brother ontstonden er meermaals koppels in het huis. Denk maar aan Bart en Katrijn of Kevin en Sandra. En ook dit jaar zou het weleens tot relaties kunnen komen in het Big Brother-huis, want naast Jill en Thomas zijn er ook andere deelnemers die een boontje lijken te hebben voor elkaar.

Wanneer je 100 dagen lang samen woont met een handvol mensen, dan kan de vonk natuurlijk wel eens overslaan. Daardoor beginnen de bewoners van Big Brother steeds meer na te denken over mogelijke relaties in het huis.

Romances

Vanavond zal er in de aflevering van Big Brother een heus Grease-tafereel te zien zijn. Daarbij wordt er in twee afzonderlijke groepjes “geroddeld” over de mogelijke romances die kunnen gebeurden in het huis. Tell me more, tell me more …

Jill en Thomas waren al van de eerste dag heel close, daardoor hopen veel kijkers ook dat ze zich voor elkaar zullen open stellen. Al is dat voor Thomas niet makkelijk. Maar er zijn nog meer potentiële relaties mogelijk in het huis. Zo krijgt Nick Michel zo ver dat hij vertelt dat Jill en Zoey wel zijn type zijn. Maar ook Zoey lijkt wel een boontje te hebben voor Michel. “Hij is niet lelijk en dat maakt me wat ongemakkelijk.” Er zou dus zomaar eens iets moois kunnen bloeien in het Big Brother-huis en daarbij zou Nick (aka dj Ronny Retro) wel kunnen helpen. “Ik ben een heel goede wingman”, zo klinkt het.

Big Brother is elke weekdag om 21.35 uur te zien op VIJF.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  114.650.552
 • Aantal
  doden
  2.546.588
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  774.344
 • Aantal
  doden
  22.141