‘Big Brother’: Nieuw seizoen krijgt officiële startdatum

Big Brother is binnenkort terug op Play4. Vanaf maandag 15 januari kan je daar namelijk kijken naar een volledig nieuw seizoen. Het gaat opnieuw om een Vlaams-Nederlands seizoen met nieuwe bewoners, een nieuw huis en nieuwe regels.

Begin april kon je op Play4 terecht voor de finale van het derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van Big Brother. De Belg Bart kroonde zich daar tot winnaar door meer stemmen van de kijkers te krijgen dan zijn medefinalisten Jolien en Jason.

Amper twee maanden later kwam de zender met de mededeling dat er een vierde seizoen zou komen van het realityprogramma. Het lanceerde daarbij meteen ook een oproep voor kandidaten, iets wat het enkele maanden later nog eens herhaalde.

15 januari

Die kandidaten zijn ondertussen al enige tijd gekozen en dus komt het nieuwe seizoen van Big Brother nu echt dichterbij. Meer specifiek zal het van start gaan op maandag 15 januari. Dat is iets later dan de voorbije jaren. Van maandag tot vrijdag kan je dan opnieuw telkens om 22.15 uur terecht op Play4 en GoPlay. Daarnaast is er ook iedere zaterdag om 20 uur Big Brother: Live. Tot slot kan er op Play247 en Goplay ook maar liefst 24/7 via de livestream gekeken worden naar de kandidaten.

Die liveshows van Big Brother worden opnieuw gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Verder belooft het programma wel heel wat nieuwigheden, al zullen die maar later aangekondigd worden.

Bekijk de aankondiging van Big Brother hier:

Het nieuwe seizoen van Big Brother is vanaf maandag 15 januari te bekijken op Play4.

Meer
Lees meer...