‘Big Brother’ krijgt vierde seizoen en zoekt kandidaten

Goed nieuws voor de fans van reality-tv, want Big Brother krijgt een nieuw seizoen. Dat maakte Play Media zojuist bekend. Wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar je kan wel alvast zelf de uitdaging aangaan en je inschrijven.

Na maanden van speculatie, is de komst van het vierde Big Brother-seizoen officieel. In de laatste editie zagen we hoe Bart als eerste Vlaming ooit het spel won, nadat Salar en Jill hem al voor gingen. Maar ook volgend jaar zal er dus iemand met een gigantische prijzenpot huiswaarts keren. Voor die nieuwe editie zoekt Play Media nu kandidaten.

Big Brother

Big Brother is sinds 2021 terug van weggeweest. Het concept waarbij een aantal wildvreemden 100 dagen in een huis opgesloten zitten, blijkt nog steeds populair te zijn. Zo volgden heel wat mensen de voorbije drie seizoenen niet enkel via tv maar ook via de online livestream.

Na het laatste seizoen, waarbij Bart won, verwachtten dan ook heel wat mensen de komst van een nieuw seizoen. Maar nadat dat seizoen eindigde in april van dit jaar, bleef het verdacht lang stil rond het programma. Tot nu, want zonet hebben Play4 en RTL dus bekendgemaakt dat er een nieuw seizoen komt én dat ze op zoek zijn naar nieuwe deelnemers.

Inschrijven

Zie jij het dus zitten om ongeveer 100 dagen afgesloten van de buitenwereld te leven? Dan kan je je nu inschrijven voor Big Brother. In een korte video op de tonen van You’re The One That I Want uit de musical Grease vragen Play4 en RTL om je in te schrijven voor een nieuw seizoen.

Bij winst kan je dat namelijk een interessant zakcentje opleveren. In het eerste seizoen na de terugkeer ging Jill met 70.405,50 euro naar huis, in het tweede seizoen won Salar 69.815 euro en het laatste seizoen verdiende Bart maar liefst 73.388 euro.

Inschrijven voor Big Brother 2024 kan hier.

Meer
Lees meer...