Hebben deze twee voormalige deelnemers van ‘Big Brother’ een relatie?

Er lijkt een nieuw Big Brother-koppel te zijn. Salar, in het tweede seizoen winnaar van het programma, insinueerde op Instagram namelijk recent dat hij een vriendin heeft. Wie dat is, maakte hij nog niet bekend, maar sommige volgers menen te weten dat het gaat om Chiara, die afgelopen seizoen deelnam aan Big Brother.

De Vlaams-Nederlandse versie van Big Brother kende ondertussen al drie seizoenen. In al die maanden in het huis zijn al meerdere romances begonnen. Het bleek daarbij wel telkens een stuk moeilijker om datzelfde gevoel ook vast te houden in het dagelijkse leven na het programma. Daardoor is het enige Big Brother-koppel van dit moment er eentje met Jill, winnares van het eerste seizoen, en Leroy uit het tweede seizoen. Zij zijn ondertussen zelfs verloofd.

Salar …

Maar nu is er dus mogelijk een nieuw koppel bijgekomen over de seizoenen heen. Salar, winnaar van het tweede seizoen, deelde recent op zijn Instagram Stories namelijk een foto van zijn arm met een vrouwenhand erbij. Het Nederlandse juicekanaal Reality FBI, via ShowbizzTime, ging meteen op onderzoek en ontdekte dat het hier mogelijk gaat om iemand bekends.

… en Chiara

De hand is volgens velen namelijk dat van Chiara. Zij nam afgelopen seizoen deel aan Big Brother, maar moest het programma vroegtijdig verlaten omdat haar moeder ernstig ziek was. Daarna hield Chiara nog even frequent contact met Michelangelo, die duidelijk een boontje voor haar had. Het werd echter niets tussen die twee en ondertussen zouden ze elkaar ook niet meer zien.

Salar en Chiara willen voorlopig zelf nog niet reageren op de, door hen aangewakkerde, geruchten. De twee zijn wel al meermaals samen op een terras gespot, waardoor velen ervan overtuigd zijn dat de geruchten kloppen.

Meer
Lees meer...