‘Big Brother’-koppel Jill en Leroy gaan trouwen

Voormalige Big Brother-deelnemers Jill Goede en Leroy de Rouw gaan trouwen. Dat maakte het koppel zelf bekend op hun Instagramaccounts. Daar deelden ze een foto van het huwelijksaanzoek van Leroy, waar Jill volmondig “ja” op zei.

Toen Big Brother een kleine twee jaar geleden na een jarenlange afwezigheid met een Vlaams-Nederlandse editie terugkeerde, kroonde Jill Goede zich tot winnares. Dat leverde haar het mooie bedrag van 70.405,5 euro op. Later zou ze ook nog onder andere een eigen kledinglijn lanceren onder de naam JILL X PINNED by K-lijn.

Eén jaar later was het de beurt aan Leroy als een van de deelnemers aan het tweede seizoen van Big Brother België & Nederland. Zijn deelname verliep echter iets minder succesvol. Hij deed pas zijn intrede in week 3 en moest in week 7 alweer naar huis. Tussendoor was de Nederlander zelfs even in opspraak geraakt door ongepast gedrag.

Huwelijksaanzoek

En hoewel Jill en Leroy dus nooit samen in het Big Brother-huis zaten, vonden ze elkaar achteraf wel. Het klikte zelfs zo goed tussen de twee dat de vonk oversloeg. Sindsdien is de liefde alleen maar groter geworden tussen beiden. Zo beslisten ze zo’n half jaar geleden om samen te gaan wonen. Jill verhuisde daarvoor van Amsterdam naar het zuiden van Nederland.

Ook dat samenwonen lijkt goed te zijn verlopen, want Leroy besloot afgelopen weekend om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Dat deed hij op het verjaardagsfeest van Jill. De voormalige winnares van Big Brother werd afgelopen vrijdag namelijk 25 jaar. Het koppel deelde het huwelijksaanzoek op hun Instagramaccount. Wanneer Jill en Leroy gaan trouwen, is nog niet geweten.

Bekijk hier de huwelijksaanzoek van Leroy aan Jill:

Meer
Lees meer...