‘Big Brother’ is nog steeds op zoek naar kandidaten voor het volgende seizoen

Recent kwamen we te weten dat Big Brother in januari 2024 zal terugkeren voor het vierde seizoen sinds de revival in 2021. Hoewel er dus al een startdatum geprikt is, zijn de deelnemers nog niet volledig. Big Brother deelde zo vandaag een nieuwe oproep voor kandidaten. Daarbij geven presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy tips over hoe je het meeste kans maakt om geselecteerd te worden.

Big Brother keert net zoals de afgelopen jaren in januari terug voor een nieuw seizoen op Play4 en Videoland en daar kan jij nog aan deelnemen. Er wordt namelijk nog steeds gezocht naar bewoners van het nieuwe Big Brother-huis. Kan je je in het voorjaar van 2024 dus enkele maanden vrijmaken en heb je er geen probleem mee dat heel Nederland en Vlaanderen je dag en nacht kan bekijken? Dan is dit misschien jouw kans.

Big Brother 2024

Met een nieuwe video op Instagram, maakt Big Brother bekend dat de deelnemers voor het nieuwe seizoen nog niet vastliggen. Je kan je dus nog steeds inschrijven om een van de nieuwe bewoners te worden. Presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy delen alvast enkele tips om je kansen om geselecteerd te worden te vergroten.

Wie wil deelnemen aan Big Brother schaaft maar best z’n kennis over het programma bij. Zo is het een enorme meerwaarde bij de selectie als je de winnaars van de vorige edities kent en wie er allemaal in het huis te vinden was. Daarnaast heb je volgens Tatyana Beloy ook een goede reden nodig voor je deelname. Het klassieke “Ik heb zin in een grote uitdaging, want ik ben op zoek naar mezelf” is daarbij niet genoeg. Ook moet je al op voorhand nadenken over je strategie om het spel te spelen én mogelijk te winnen. Het kan daarnaast ook van pas komen om te imponeren met een bepaald trucje of een skill die je hebt.

De volgende tip is natuurlijk heel logisch. Je moet bereid zijn om 24/7 gefilmd te worden, want dat is nu eenmaal het hele concept van Big Brother. Tot slot is het ook belangrijk dat je eerlijk en transparant bent. Liegen of opscheppen over talenten die je eigenlijk niet hebt, brengt je nergens. Want zoals Tatyana Beloy het zegt: “Big Brother knows everything“.

Je inschrijven kan via deze website.

Bekijk hier de tips van Geraldine en Tatyana:

Meer
Lees meer...