‘Big Brother’: Nieuw seizoen officieel aangekondigd met startdatum

Het nieuwe seizoen van Big Brother komt eraan. Begin 2024 kan je opnieuw op Play4 en op de livestream terecht om te kijken naar een nieuwe lading bewoners. Dat heeft het programma zelf bekendgemaakt op hun officiële Instagramaccount. Een exacte startdatum is er wel nog niet.

Exact een half jaar geleden kon je op Play4 terecht voor de finale van het derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van Big Brother. De Belg Bart kroonde zich daar tot winnaar door meer stemmen van de kijkers te krijgen dan zijn medefinalisten Jolien en Jason.

Omdat er al twijfel was over het al dan niet doorgaan van de editie van 2023 en de kijkcijfers – vooral in Nederland – opnieuw niet denderend waren, gingen velen ervan uit dat Big Brother volgend jaar niet zou terugkeren. Het was dan ook een verrassing toen twee maanden geleden een oproep verscheen voor nieuwe kandidaten.

Januari 2024

Daarmee leek het al zo goed als zeker dat er een nieuw seizoen zou komen en nu is de laatste twijfel helemaal weg. De makers van Big Brother hebben op Instagram namelijk officieel de editie van 2024 aangekondigd. “Begin januari start het nieuwe seizoen van Big Brother!! Heb jij er alweer zin in?”, klinkt het daar bij een foto van presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy.

Een exacte startdatum voor het vierde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother wordt niet gegeven. Als we afgaan op de voorbije jaren lijkt maandag 8 januari de meest logische datum daarvoor.

Meer
Lees meer...