‘Big Brother’: Zo reageert de eerste afvaller van de finaleweek op het vertrek

Er blijven nog vier bewoners over in Big Brother. Ashley heeft aan het begin van de finaleweek het programma namelijk moeten verlaten. Zij was samen met Randy genomineerd en kreeg minder stemmen van de kijker.

De finale van Big Brother staat gepland voor zaterdag 13 april en dus is het uur van de waarheid aangebroken. Na het vertrek van Tom tijdens Big Brother Live afgelopen zaterdag konden de vijf overgebleven bewoners niet op hun lauweren rusten. Na twee games wisten Glenn, Alice en Jimmy zich veilig te stellen. Daardoor kwamen Ashley en Randy op de bank te zitten. Uiteindelijk was het Ashley die haar foto op het scherm te zien kreeg en het programma dus moet verlaten.

“Drie prachtige maanden”

“Het is zo’n mooi avontuur geweest en ik heb alles gedaan wat ik wilde doen. Het waren drie prachtige maanden, het is heel er leuk geweest en ik heb zoveel mooie herinneringen gemaakt. Ik kan echt niet uitleggen hoe ik me heb gevoeld”, reageerde Ashley na haar eliminatie volgens de website Love Reality.

Ashley is dit seizoen van Big Brother ongetwijfeld de meest besproken deelnemers, al was niet iedereen een even grote fan. “Het was een rollercoaster, want ik heb het ook heftig gehad. Maar ik had het niet anders willen doen, want ik sta overal voor honderd procent achter”, blikt ze meteen terug op haar verblijf.

Bekijk hier het vertrek van Ashley uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...