‘Big Brother’: Zo reageerde Jimmy na zijn vertrek vlak voor de finale

Jimmy moest woensdag Big Brother verlaten vlak voor de grote finale van komende zaterdag. De Nederlander blikte bij zijn vertrek tevreden terug op het avontuur.

Sinds woensdag kennen we in Big Brother de drie echte finalisten. Nadat we zaterdag tijdens Big Brother Live afscheid moesten nemen van Tom, volgde maandag het vertrek van Ashley. Eén dag later begon dan de ultieme populariteitstest, want voor de laatste eliminatie voor de grote finale waren de vier overgebleven bewoners genomineerd. Daarvan kreeg Jimmy uiteindelijk de minste stemmen. Daardoor zullen Alice, Randy en Glenn zaterdag uitmaken wie de winnaar wordt van het vierde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother.

Jimmy

In de gameroom blikte Jimmy na zijn vertrek tevreden terug op zijn deelname.”Ik heb het onderste uit de kan gehaald, dit avontuur heb ik echt uitgewrongen. Ik heb alles meegemaakt wat ik wilde en mijn cirkeltje was wel rond”, noteert Love Reality. “Ik had vooraf vooral veel hoop. Het eerste spel dat ik won met Dilano gaf me vertrouwen en daarna heb ik echt vrienden gemaakt zoals Dilano, Tom en Karen. Ik heb hier echt een stuk zelfvertrouwen gekregen. Ik weet nu dat ik compleet ben voor mezelf.”

Dat zelfvertrouwen kreeg hij vooral na zijn heel opmerkelijke actie vorige maand. Toen offerde Jimmy zichzelf op om genomineerd te zijn in plaats van Dilano en dat draaide goed uit. “Ik kreeg de steun dat iedereen me hier toch wilde hebben. Ik wil niet de persoon zijn die nooit op de bank zit, maar waarvan iedereen denkt ‘kan hij eens weg’. Dat bleek niet zo te zijn.”

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...