‘Big Brother’: Spanningen lopen hoog op tussen Ariana en Randy: “Hoop dat ze naar huis gaat”

Dit weekend is het al tijd voor de derde eliminatie in het Big Brother-huis en dat zorgt duidelijk voor stress bij de bewoners. In een fragment is te zien hoe de gemoederen in het huis flink oplopen en dat er daarbij verschillende kampen ontstaan.

De spanning is duidelijk te snijden in het Big Brother-huis. In een nieuw fragment is te zien hoe Ariana en Randy steeds meer gefrustreerd raken over elkaar. En daarbij krijgen we ook te zien dat er zich verschillende kampen vormen.

Ruzie

In het fragment is te zien hoe Randy aan Ariana vraagt of alles oké is. Als antwoord krijgt hij: “Ik ben heel teleurgesteld in jou en meer ga ik niet zeggen. Dus ik neem even afstand. Over een paar uur ben ik weer leuk, maar nu even niet.” Vervolgens zien we hoe Randy advies vraagt aan Tyron over wat hij met de situatie aan moet vangen. Maar Ariana komt er – via Karen – achter dat Randy over haar praat en dat schiet al helemaal in het verkeerde keelgat.

Ariana neemt Randy apart en maakt hem duidelijk dat hij niet over haar moet praten tegen andere deelnemers. Maar Tyron komt tussen beiden om Randy te verdedigen. “Hij is de laatste die zo’n attitude van jou verdient”, klinkt het. Wanneer Ariana hem vervolgens zegt dat hij zich niet moet bemoeien met andermans zaken, ontploft ook Tyron. “Andere mensen moeien zich er toch ook mee? Wie heeft jou anders gezegd dat ik met Randy aan het praten was?”

Nadien praten Randy en Tyron buiten nog verder. Waarbij Tyron laat weten dat hij ook boos is op Karen, met wie hij de afgelopen dagen wel nog een goede band had. “Ik heb het ook tegen Karen gezegd dat als ik met jou aan het praten ben, dat ze niet sneaky dat moet doorvertellen aan Ariana. Dan is Karen ook gewoon een rat. Dat ze dat dan hoort en meteen doorloopt om het te gaan vertellen. Hou gewoon je bek dicht. Bemoei je er niet mee.” Randy besluit met: “Ik hoop dat ze gewoon lekker naar huis gaat. Ik ben het helemaal zat.” Wie er naar huis gaat, komen we morgen te weten in de liveshow van Big Brother.

Bekijk hier het fragment van Big Brother:

Van maandag tot vrijdag verschijnt er elke avond om 22.15 uur een dagoverzicht van Big Brother op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...