‘Big Brother’: Stem nu als kijker wie maandag het huis moet verlaten

Nadat Danny voor de tweede keer Big Brother heeft moeten verlaten, gaan er vijf bewoners de finaleweek in. Lang zullen ze echter niet met vijf blijven, want maandag moet er al opnieuw het huis verlaten. En het is de kijker die beslist wie dat is.

Tijdens Big Brother Live van afgelopen zaterdag konden we zien hoe Danny voor de tweede keer het huis moest verlaten. Hij was genomineerd samen met Lindsey en Jolien, maar kreeg de minste stemmen van de kijkers. Daardoor zit zijn avontuur er definitief op.

Kijker beslist

Door het vertrek van Danny zitten er nog vijf mensen in Big Brother: Jolien, Lindsey, Bart, Jason en Charlotte. Eén van hen zal op zaterdag 1 april het programma winnen. Dat wil zeggen dat er de komende dagen nog meerdere bewoners moeten afvallen.

Die eerste eliminatie staat maandag al te gebeuren en het is de kijker die beslist wie dat zal zijn. Alle overgebleven bewoners zijn namelijk genomineerd. Je kan als kijker stemmen op je favoriete kandidaat, op degene waarvan jij wil dat hij of zij in het huis mag blijven.

Afvaller op maandag

Als Belgische kijker kan je hier stemmen via de website van GoPlay, als Nederlandse kijker kan je terecht op de website van RTLXL. Maandagavond zal bekendgemaakt worden wie Big Brother meteen moet verlaten. Of en wanneer er nog iemand zal afvallen in de race naar komende zaterdag is voorlopig nog niet duidelijk.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen. Iedere zaterdag is er ook een liveshow.

Meer
Lees meer...