‘Big Brother’: Deze bewoner moet vlak voor de finaleweek het huis verlaten

De vijf kandidaten die de finaleweek van Big Brother ingaan zijn bekend. Danny viel daarvoor zaterdagavond namelijk af tijdens Big Brother Live. Het is al de tweede keer dat hij het huis moet verlaten nadat hij onverwachts mocht terugkeren.

Danny heeft voor een unieke prestatie gezorgd door maar liefst twee keer geëlimineerd te worden in Big Brother. De Nederlander moest begin februari als vierde bewoner het huis verlaten nadat hij minder steun kreeg dan Jason en Michelangelo.

Terugkeer en nieuw vertrek

Een maand later verliet Chiara echter door privéredenen het huis, waardoor er maar twee Nederlanders meer overbleven in Big Brother. Dat wilden de makers niet zo laten en dus mocht de kijker een extra Nederlander het huis insturen. Zij kregen daarbij de keuze tussen Chayron, Chelsea en Danny en kozen uiteindelijk voor die laatste.

Maar deze week raakte Danny – tijdens een heel bewogen nominatie – opnieuw genomineerd. Deze keer was het de kijker die mocht nomineren en hem erop zette. Hij nam het daarbij op tegen Jolien en Lindsey. De twee vrouwen konden echter op meer stemmen rekenen van het publiek, waardoor Danny na een terugkeer van drie weken opnieuw naar huis moet.

Nog vijf bewoners

Deze keer is zijn eliminatie uiteraard definitief. Daardoor blijven er nog vijf bewoners over: Jolien, Lindsey, Bart, Jason en Charlotte. Slechts één van hen zal op zaterdag 1 april Big Brother 2023 winnen.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen. Iedere zaterdag is er ook een liveshow.

Meer
Lees meer...