‘Big Brother’: Nominaties zorgen voor veel emoties

De finale in Big Brother komt dichterbij en ondertussen zijn de bewoners al bijna drie maanden afgesloten van de buitenwereld. Dat alles zorgt ervoor dat de emoties snel hoog oplopen. Dat was ook deze week het geval na de nominaties. Vooral Jolien heeft het moeilijk met de sfeer in het huis.

Na het vertrek van Ali blijven er in Big Brother nog zes bewoners over: Charlotte, Jolien, Bart, Jason, Danny en Lindsey. Een van hen zal op zaterdag 1 april het derde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother winnen.

Nominaties

Maar uiteraard moeten er eerst nog mensen naar huis. En daardoor waren er ook deze week nominaties in Big Brother. Woensdag werd dan ineens bekendgemaakt dat de kijkers deze week mochten nomineren. Zij konden namelijk online stemmen op hun favoriete kandidaat. Maar ondertussen hadden ook de bewoners één naam mogen opgegeven. Uiteindelijk bleken Jolien, Lindsey en Danny genomineerd te zijn, al was niet meteen duidelijk hoe dat kwam.

Die nominaties willen dus ook zeggen dat drie andere bewoners sowieso zeker zijn van de finaleweek. Charlotte verdiende die plaats al eerder deze week in een spel in de secret room, Jason en Bart ontsnapten later in de week aan nominaties.

Bart en Jason

Al die spanning zorgt ervoor dat Jolien het heel moeilijk krijgt in Big Brother. Ze zoekt daarbij, na een huilbui, steun bij Bart. “Iedereen doet ineens anders tegen mij en stoot mij al uit. Ze gedragen zich alsof ze al gewonnen hebben. De maskers vallen af, de enige die ik nu nog vertrouw, zijn jij en Jason”, horen we Jolien zeggen. Die opmerking is best opvallend, want tot enige tijd terug stonden Bart en Jason nog alleen tegenover de rest van het huis.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen. Iedere zaterdag is er ook een liveshow.

Meer
Lees meer...