‘Big Brother’: Kijkers mogen deze week beslissen over genomineerden

Het is een belangrijke week in Big Brother. Na het vertrek van Ali zijn we in de reality week terechtgekomen. Daarin krijgen de overgebleven bewoners doorheen de week heel wat kansen om dichter bij de buitenwereld te staan. Maar dat werkt ook in de andere richting. Kijkers krijgen deze week namelijk de mogelijkheid om mee te nomineren.

Na het vertrek van Ali blijven er in Big Brother nog zes bewoners over: Charlotte, Jolien, Bart, Jason, Danny en Lindsey. Een van hen zal op zaterdag 1 april het derde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother winnen. Dat wil zeggen dat volgende week al de finaleweek op de agenda staat. Daarvoor zal er nog minstens één kandidaat afvallen. En daar mag het publiek mee over beslissen.

Inspraak

De bewoners speelden dinsdag in de secret room een belangrijk spel met grote gevolgen. Daarbij won Charlotte een rechtstreeks ticket naar de finale. Zij zal dus niet kunnen genomineerd worden deze week. Maar over de rest mag het publiek dus beslissen. Vanaf nu kunnen zij via de website van Big Brother stemmen op hun favoriete kandidaat. Daar gaat het tussen Bart, Jason, Jolien en Danny.

De twee met de minste stemmen zullen uiteindelijk genomineerd worden. Waarom Lindsey niet in dat lijstje staat, is nog niet volledig zeker. Zij heeft ofwel ook een vrijstelling op zak, ofwel werd zij al genomineerd. Dat zal later moeten blijken. Eén ding staat vast: de laatste rechte lijn naar de finaleweek is ingezet.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...