Ali reageert uitgebreid op exit ‘Big Brother’ en vertelt wie hij als winnaar ziet

Na een bewogen week moest Ali zaterdagavond na tien weken Big Brother verlaten. De Limburger was genomineerd samen met Jason en Bart, maar kreeg de minste steun van de kijker. Nu, drie dagen later, reageert Ali voor het eerst uitgebreid op beelden uit het huis. En daarbij heeft hij wel wat te zeggen over zijn medekandidaten.

“10 weken … Ik had één missie: plezier maken. En ik ben geslaagd in mijn missie. Ik heb nooit het doel gehad om Big Brother te winnen. Ik heb echt genoten van mijn tijd, het was prachtig. Afscheid nemen, is wel dubbel”, reageerde een geëmotioneerde Ali meteen na zijn vertrek uit het huis.

Maar nu, drie dagen later, lijkt Ali toch wat meer te willen delen over zijn deelname. Dat doet hij in Big Brother Confessions waar hij voor het eerst ook fragmenten van de andere bewoners krijgt te zien. Zo deelt hij zijn mening over het voorval met Rob, de nominatie van Charlotte en de grote verrassing die hij van zijn fans kreeg.

“Beetje onrespectvol”

In de negen minuten durende video krijgt Ali enkele fragmenten uit zijn tijd in Big Brother te zien. Daarbij zit als eerste de grote discussie die hij met Rob over een paar handdoeken had enkele weken geleden. “Ik moest respect hebben voor hem omdat hij ouder was, maar zijn opmerkingen kwamen hard aan. En op een bepaald moment pikte ik het niet meer”, klinkt het.

Daarnaast reageert hij ook op een moment tussen Jolien en Michelangelo die achter zijn rug praatten. “Ze zagen mij allebei als concurrent … maar om zo achter mijn rug om te praten. Als ze iets te zeggen hadden, hadden ze het in mijn gezicht moeten zeggen. Dit is onrespectvol.”

Als laatste kwam natuurlijk ook zijn nominatie en exit aan bod. “Mijn avontuur is in één woord geslaagd. Ik ben trots op wat ik heb gepresteerd. En uiteindelijk heeft niemand van het andere team mij er kunnen uitspelen en daar ben ik blij om.” Op de vraag wie er van hem mag winnen, was hij heel duidelijk. “Lindsey mag van mij winnen”, antwoordde hij kort en bondig.

Bekijk de volledige Big Brother Confessions hier:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...