‘Big Brother’: Nominaties zorgen voor spanningen tussen Charlotte en Ali

De finale in Big Brother komt steeds dichterbij en dat zorgt uiteraard voor spanningen. Vooral de nominaties zorgen iedere week voor enkele spannende en intense momenten. Dat was afgelopen week niet anders met een ongemakkelijke situatie tussen Ali en Charlotte.

Er zitten op dit moment nog zeven mensen in Big Brother en dus is iedere eliminatie cruciaal. Zaterdag moet er één iemand van de drie favorieten Jason, Bart en Ali het huis verlaten.

Nadat Lindsey eerder Jason had genomineerd, was het Charlotte die met de Power of Nomination de twee andere namen mocht invullen. Dat ze daarbij voor Bart zou kiezen, lag voor de hand. Hij en Jason zijn in het huis namelijk zeer goede vrienden en de twee lijken zich meer en meer te distantiëren van de rest van de groep.

Charlotte en Ali

Voor de tweede naam stond ze echter voor een moeilijke beslissing. Ali voelde daarbij wel al snel de bui hangen. Vanaf het moment dat Charlotte de Power of Nomination had gewonnen, deed hij namelijk opvallend afstandelijk tegen haar en dit tot ergernis van Charlotte zelf.

In een fragment dat Play4 zojuist deelde, kunnen we zien hoe die ongemakkelijke stilte ervoor zorgt dat het tot een confrontatie komt tussen beiden. Daarbij verklaart Ali dat hij bewust afstand heeft genomen om haar keuze niet nog moeilijker te maken. Charlotte zegt dat weer dat juist het feit dat ze maar twee mensen mag kiezen ervoor zorgt dat het nomineren extra moeilijk is.

Stemmen op je favoriete kandidaat tussen Jason, Bart en Ali kan in België via deze linkIn Nederland kan je hier terecht.

Bekijk hier het fragment tussen Ali en Charlotte uit Big Brother:

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...