‘Big Brother’: Michelangelo praat over zijn sterke band met Chiara

Afgelopen weekend namen de fans van Big Brother afscheid van Michelangelo. Hij moest het tijdens de nominaties deze week opnemen tegen Bart en Jason en leek uiteindelijk niet genoeg stemmen te halen. Ondertussen is de Limburger al enkele dagen thuis. Daar blikt hij terug op zijn avontuur en op zijn groeiende ‘romance’ met Chiara.

Binnen drie weken is het tijd voor de grote finale van Big Brother. En zowel Michelangelo als Chiara bij de grote favorieten hoorden, zullen ze beide geen kans meer maken op de eindoverwinning. Chiara vertrok twee weken geleden uit het huis om privéredenen en Michelangelo verliet afgelopen zaterdag het huis. Ondertussen doet die laatste zijn boekje open over zijn band met Chiara in het huis. “We hebben elkaar al teruggezien”, vertelt de Limburger.

Chiara

Enkele weken geleden zaten zowel Michelangelo als Chiara nog samen in het huis. Daar vertelde Chiara aan Big Brother over haar goede band met haar medekandidaten. “Er zijn weinig mensen, dus je gaat met de mensen die er zijn diepere gesprekken aan”, zei ze toen.

Wanneer haar wordt gevraagd of het haar ook opvalt dat vooral Jason en Michelangelo vaak bij haar rondhangen, moet ze blozen. “Ja, ze zijn zo jong hé. Ze zitten in een andere fase van hun leven”, klonk het. Uiteindelijk vertrok Chiara diezelfde dag nog om privéredenen, waardoor ze niet verder kon uitzoeken waar de band naartoe zou kunnen leiden.

Goede band

Na zijn exit vertelde Michelangelo aan Het Belang Van Limburg dat hij en Chiara een goede band hadden. Op de vraag of dat ook kon leiden naar meer, antwoordde hij dan weer duidelijk. “Time will tell. Ik ga daar nu nog geen antwoord op geven. We hebben mekaar wel al teruggezien. We zijn in het huis heel erg naar elkaar toegegroeid. Ik ben heel blij dat zij er was en dat ik met alles bij haar terechtkon.”

Meer
Lees meer...