‘Big Brother’: De genomineerden zijn bekend … en zorgen voor verwarring

Komende zaterdag komt (vermoedelijk) de laatste eliminatie voor de finaleweek eraan in Big Brother en daarvoor zijn nu de genomineerden bekendgemaakt. Het gaat om Lindsey, Danny en Jolien. Zowel voor de kijkers als zeker ook voor de bewoners is het wel niet helemaal duidelijk hoe die nominaties verlopen zijn.

Na het vertrek van Ali blijven er in Big Brother nog zes bewoners over: Charlotte, Jolien, Bart, Jason, Danny en Lindsey. Een van hen zal op zaterdag 1 april het derde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother winnen. Dat wil zeggen dat volgende week al de finaleweek op de agenda staat. Daarvoor zal er nog minstens één kandidaat afvallen.

Kijkers kiezen mee

Eerder deze week werd al een eerste ticket voor de finaleweek uitgedeeld. Charlotte won in het laatste spel van dit seizoen in de secret room namelijk die felbegeerde plaats en kon zo dus niet genomineerd worden.

Woensdag werd dan ineens bekendgemaakt dat de kijkers deze week mochten nomineren. Zij konden namelijk online stemmen op hun favoriete kandidaat. Opvallend daarbij was dat je enkel kon kiezen tussen Bart, Jason, Jolien en Danny. Over waarom Lindsey niet tussen de keuzes stond, werd geen uitleg gegeven.

Jolien, Lindsey en Danny

Ondertussen heeft Big Brother aan de bewoners laten weten wie genomineerd is. Het gaat om Jolien, Lindsey en Danny. Via de livestream konden we horen dat de bewoners zelf geen idee hebben hoe die nominaties tot stand zijn gekomen. Er heerst dan ook veel verwarring in Big Brother.

Wel horen we ze zeggen dat ze zelf één naam moesten opgeven. Het lijkt er dus op dat de bewoners zelf Lindsey hebben genomineerd en dat de kijker de andere twee namen erop heeft gezet.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen. Iedere zaterdag is er ook een liveshow.

Meer
Lees meer...