‘Big Brother’: Chiara vertelt (eindelijk) waarom ze het huis verliet

Chiara is ondertussen al bijna drie weken weg uit Big Brother en nu heeft ze meer uitleg gegeven over dat onverwachte vertrek. De jonge Nederlandse verliet het huis omdat haar moeder erg ziek is.

Op 1 maart kwam er ineens een shock voor de fans van Big BrotherChiara verliet toen namelijk het huis om privéredenen. Enkele uren na haar vertrek riep Big Brother de andere deelnemers samen om naar een laatste boodschap van Chiara te kijken. Iets later deelde de 27-jarige Nederlandse ook een boodschap om haar fans gerust te stellen.

Nog wat later bedankte ze dan ook nog eens haar fans voor de vele steun. Vorige week kwam Chiara met een nieuwe update, waarin ze liet weten snel meer duidelijkheid te geven over de reden van haar vertrek.

Mama

Dat laatste heeft Chiara nu gedaan op een uitgebreide Instagram Story. “Lieve iedereen”, begint ze die post. “Heel veel betrokkenheid en vraag naar mij en mijn vertrek. So for once and for all … Een week nadat ik het huis inging, is mijn mama erg ziek geworden. Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar, maar strijders blijven positief.”

“Voor haar, voor mij en de rest van mijn familie vraag ik dan ook ons hier rust in te geven. We lopen het ziekenhuis plat om bij haar te zijn. Big Brother is een prachtig avontuur en ik heb er genoeg over te zeggen, maar mijn focus ligt nu bij dingen er écht toe doen in het leven: familie”, gaat Chiara verder.

Fans

“En voor mijn liefste fans: Sorry. De tijd die over heb nu ga ik niet besteden aan interviews of YouTube. Ik heb natuurlijk ook een mening, maar deze deel ik liever met vrienden en familie i.p.v. online. Ik wil mij distantiëren van negativiteit die online verspreid wordt. Dat is wel het laatste wat ik nu nodig heb”, gaat ze verder.

“Ik heb meegedaan aan Big Brother voor de uitdaging en het avontuur, niet voor de volgers. Toch sluit ik jullie in mijn hart en ben ik super dankbaar voor de steun die ik van jullie krijg!”, zegt Chiara om daarna af te sluiten met nog wat advies. “Voor je iets typt online, denk a.u.b. twee of zelfs drie keer na. We zijn allemaal mensen met familie en gevoelens.”

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...