‘Big Brother’: Chiara komt met nieuwe update over haar vertrek uit het huis

Chiara verliet ondertussen twee weken geleden onverwachts Big Brother. Op Instagram is de Nederlandse nog eens teruggekomen op dat vertrek. Daarbij dankte ze ook haar fans voor de vele steunberichten.

Op 1 maart kwam er ineens een shock voor de fans van Big Brother. Chiara verliet toen namelijk het huis om privéredenen. Enkele uren na haar vertrek riep Big Brother de andere deelnemers samen om naar een laatste boodschap van Chiara te kijken. Iets later deelde de 27-jarige Nederlandse ook een boodschap om haar fans gerust te stellen. En nog wat later bedankte ze dan ook nog eens haar fans voor de vele steun.

Sindsdien hebben ook voormalige bewoonsters Grace en Nawel meer duidelijkheid gegeven over het vertrek van Chiara. Daarbij hielpen ze vooral wat misverstanden uit de wereld.

“Heftig”

Nu heeft Chiara zelf zich op Instagram nog eens tot haar fans gericht. Iemand vroeg haar daarbij namelijk hoe het met haar ging en dus deelde ze een reactie op haar Stories. “Mijn vertrek was in één woord: heftig”, begint Chiara. “Ik had me hier mentaal niet op kunnen en voorbereiden en heb daar best wat last van gehad.”

“Naast afscheid nemen van het huis en de medebewoners kreeg ik ook slecht nieuws. Je verlaat niet zomaar na zeven weken het huis. Ik zal hier over een tijdje meer uitleg over geven. Voor nu kan en wil ik dit nog niet”, gaat ze verder.

“Ondanks mijn situatie thuis, het vertrek niet te vergeten, de shitload aan haat, gaat het met mij prima. Ik ontvangen enorm veel lieve en positieve berichten en reacties. Jullie geven me kracht en steun. Ik focus me op jullie. Bedankt dat jullie mij zien. Can’t thank you enough“, besluit Chiara.

Meer
Lees meer...