Left Right
scrollTop top

Billie Eilish over reacties op Vogue-foto’s: “Zorgt ervoor dat ik nooit meer iets wil posten”


Billie Eilish Stephen Colbert
© YouTube

Billie Eilish verraste recent heel wat mensen met een opvallende fotoshoot in in Vogue. Daarin zagen we de zangeres niet in haar kenmerkende baggy kleren, maar droeg de kersverse blondine een korset en poseerde ze in pin-upstijl. Op de foto’s kwamen heel wat reacties, iets wat Billie Eilish in The Late Show with Stephen Colbert tegelijk “geweldig” en “eng” noemde.

Steven Colbert had maandagavond de 19-jarige zangeres virtueel te gast in zijn talkshow. Uiteraard ging het daar over de vele reacties op haar Vogue-shoot. “Ik denk dat het er alleen maar voor zorgt dat ik nooit meer iets wil posten. Ik heb het gevoel dat ik meer wil posten als het minder mensen kan schelen, en nu het meer mensen interesseert, vind ik het eng”, legt Billie Eilish uit.

Records

Toen de zangeres de foto’s deelde op Instagram brak ze daarmee record na record. Zo bereikte één van de foto’s als snelste ooit één miljoen likes. De post deed dat in amper zes minuten. Vier van de foto’s staan ondertussen in de top twintig van meest gelikete Instagramposts ooit.

“Het was zo raar de dag dat al die foto’s uitkwamen”, ging ze verder. “Ik postte een foto en kreeg meteen het volgende te zien: ‘Billie Eilish heeft het record gebroken voor de snelste foto met zoveel likes!’. En dan zou ik er nog een posten, en was het opnieuw hetzelfde. Het is gek. Het is een heel rare, surrealistische week geweest.”

Bekijk hier het interview van Billie Eilish bij Steven Colbert


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…