Left Right
scrollTop top

Billie Eilish deelt foto’s in sexy lingerie met een belangrijke boodschap


Billie Eilish
© YouTube

We kenden Billie Eilish jarenlang van haar zwart-groene haar en baggy kleren, maar die tijden lijken nu voorgoed voorbij. Billie veranderde haar haarkleur en nu heeft ze voor een fotoshoot met Vogue ook haar baggy kleren opgeborgen. En het resultaat is een reeks prachtige foto’s, met een al even mooie betekenis.

Billie Eilish is helemaal terug van nooit echt weggeweest. Vorige week lanceerde ze haar nieuwste single Your Power en eind juli verschijnt haar tweede studioalbum ‘Happier Than Ever’. En nu pakt de zangeres ook uit met een prachtige fotoshoot waarin we haar te zien krijgen zoals we haar nooit eerder zagen.

“Hypocriet”

Billie Eilish instagram story
Instagram Story billieeilish

De foto’s van Billie Eilish horen bij een interview dat de zangers deed met Vogue. Daarin ging het over het tonen van je lichaam en daar trots op zijn. Op haar Instagram Story deelde ze bij een foto van de cover een passage uit dat interview. “Plots ben je een hypocriet omdat je je lichaam wil laten zien. En je bent makkelijk en een slet en een hoer. Als ik dat ben, dan ben ik daar trots op. Ikzelf en alle andere meisjes zijn hoeren en f*ck it. Weet je? Laten we dat omkeren en er kracht uit halen. Je lichaam en huid tonen – of kiezen om dat niet te doen – zou geen respect van je mogen wegnemen.”

Het is een belangrijke boodschap die Billie al langer uitdraagt. Ze heeft het in het verleden al vaak gehad over body image en over hoe het niet aan anderen is om een mening te vormen over haar lichaam. Om die reden besliste Billie jarenlang om haar lichaam te verstoppen onder baggy kleren. De paar keer dat de zangeres dan zonder die baggy kleren gespot werd, kwamen er enorm veel reacties op haar lichaam. Maar daar trekt ze zich nu dus niets meer van aan. Waar ze vroeger zelf problemen had met haar lichaam, zit ze nu duidelijk goed in haar vel en is ze trots op haar lichaam.

Ook bij de post op haar Instagram Feed deelde Billie een korte maar duidelijke boodschap. “Ik hou van deze foto’s en ik vond het geweldig om deze shoot te doen. Doe wat je wil, wanneer je het wil, f*ck al de rest.”

Instagram-record

Met de foto’s heeft Billie ook meteen haar eigen Instagram-record gebroken. De eerste foto van de reeks kreeg één miljoen likes in minder dan zes minuten tijd. Daarmee zette ze haar vorige record, dat ze haalde met de eerste foto’s van haar blonde haar, scherp.

Bekijk hier de foto’s van Billie Eilish voor Vogue:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…