Left Right
scrollTop top

Billie Eilish bevestigt releasedatum van haar nieuwe album


Billie Eilish
© Bron: Isopix

Op Instagram postte de Amerikaanse zangeres Billie Eilish de releasedatum van haar nieuwe album. ‘Happier Than Ever’ zal op 30 juli te koop en te streamen zijn.

Groot nieuws voor de aanhang van Billie Eilish. De Amerikaanse popsensatie zal op 30 juli haar nieuwe album droppen, postte ze op Instagram. In heel de Verenigde Staten en ver daarbuiten werden billboards geplaatst met een foto van Eilish op, de albumtitel en de datum. ‘Happier Than Ever’ wordt het tweede studioalbum van Eilish. Haar eerste, ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’, kwam uit in 2019.

Veel liefde voor het project

Op Instagram is ze alvast heel enthousiast over dat album. “Dit is het favoriete ding dat ik ooit gemaakt heb en ik ben zo opgetogen en nerveus en gretig voor jullie om het te horen. Ik kan het jullie zelfs niet vertellen. Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld voor een project dan dat ik voel voor dit. Hopelijk voelen jullie wat ik voel. Er komt ook een nieuw nummer uit donderdag!”, zet ze onder de post op Instagram.

Het nieuws komt er een dag nadat ze op Twitter een clip van 15 seconden had gepost van een nieuw nummer. Vorige week hintte ze al op Instagram dat things are comingggg’. Nu maakt ze haar belofte waar met de releasedatum van het nieuwe album.

Zonder pandemie geen album

In een interview met Stephen Colbert vertelde ze al dat Covid-19 haar heel wat tijd had geschonken. “Ik denk niet dat ik hetzelfde album had kunnen maken, of zelfs een album had kunnen maken, mocht het niet van Covid-19 geweest zijn. Dat wil niet zeggen dat het over de pandemie zal gaan, alleen, als dingen anders gaan in je leven, zal je ook anders zijn. Dat is gewoon hoe het gaat”, zei Billie Eilish.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update