Left Right
scrollTop top

Billie Eilish deelt stukje van nieuwe single


Billie Eilish
© Bron: Isopix

Als Billie Eilish post, worden de fans gek. De Amerikaanse popsensatie postte een stuk van haar nieuwe single op Twitter en doet de liefhebbers nog meer smachten naar haar nieuw album.

‘When I’m away from you, I’m happier than ever’. Meer horen we niet in het clipje dat 15 seconden duurt. Ondertussen zien we de blonde Eilish achter zich kijken in een zetel. Als we dit schrijven, telt de tweet al bijna 250.000 likes en is de stroom aan reacties niet meer te overzien.

Inspiratie uit Covid-19

Vorige week liet Eilish op Instagram nog verstaan dat er nieuwe dingen op komst waren, een hint naar de release van haar nieuwe album. Door Covid-19 konden haar concertplannen niet doorgaan en had ze tijd voor studiowerk. De pandemie inspireerde haar, maar dat wil niet zeggen dat het virus het onderwerp van haar plaat zal worden. Haar vorige album ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ kwam uit in 2019. Tijdens een Q&A op Instagram beantwoordde ze vragen van haar fans. Toen liet ze al vallen dat het nieuwe album 16 nummers zou hebben.

Documentaire op Apple TV

Billie Eilish is nog maar 19 jaar, maar al een fenomeen in de muziekwereld. Ze won onder andere zeven Grammy’s en drie MTV Video Music Awards. Ze heeft twee Guinness World Records en is de jongste persoon én enige vrouw ooit die Best New Artist, Record of the Year, Song of the Year en Album of the Year in hetzelfde jaar kon winnen op de Grammy’s. Haar leven van jong meisje tot gevestigde muzikante wordt in een documentaire getoond op Apple TV.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update