Billie Eilish teaset nieuw album met 16 nummers

Billie Eilish lost binnenkort haar tweede album. Daarover is nog niet veel bekend, maar tijdens een Q&A via Instagram Stories heeft de jonge zangeres voor het eerst de lengte van het album bekendgemaakt. Dat zal 16 nummers tellen.

Door de coronapandemie zijn concerten wereldwijd afgelast. Het is dus best logisch dat Billie Eilish zich af en toe eens verveelt. Ze trekt dan wel eens naar Instagram, waar ze haar volgers vraagt om vragen te stellen. Zo’n soort vraag kostte haar eind december nog een massa volgers, maar deze keer had die een positief resultaat.

16 nummers

Eén van haar fans had namelijk gevraagd hoeveel nummers het opkomende album van Billie Eilish ongeveer zou tellen. De zangeres antwoordde met een zwart scherm, waarop ze in het wit de cijfers 1 tot en met 16 had geschreven.

Het album heeft momenteel nog geen officiële titel. En ook de releasedatum daarvan blijft voorlopig een groot mysterie. Het laatste album dat Billie Eilish op de wereld losliet, was ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’. Dat verscheen in maart 2019.

The World’s A Little Blurry

Nog tijdens die Q&A-sessie liet de jonge zangeres vallen dat Killing Eve haar favoriete serie van het moment is. Het nummer waar ze nu het vaakst naar luistert, is Cigarette Daydreams van Cage The Elephant. Billie Eilish bevestigde ook nog eens dat haar documentaire The World’s A Little Blurry op 26 februari op Apple TV+ verschijnt.

De trailer van die docu belooft ons een echte blik achter de schermen. We zien Billie die haar rijbewijs haalt, Billie die haar verjaardag viert, Billie die gewoon thuis is, waar ze geen superster is. Maar daarnaast krijgen we ook ‘Billie Eilish de superster’ te zien, op het podium met voor haar een horde gillende fans.

Meer
Lees meer...