Billie Eilish verliest 100.000 volgers op Instagram door tekeningen van borsten

Zangeres Billie Eilish is sinds kort enkele duizenden volgers kwijt op Instagram. De enige reden daarvoor zijn de tekeningen van borsten die ze deelde op haar Story. Maar het lijkt er niet op dat ze die volgers zal missen.

Billie Eilish is zelf absoluut niet preuts, maar heel wat van haar volgers waren dat wel. En die volgers is Billie nu kwijt nadat ze één foto deelde van enkele schetsen die ze maakte.

Borsten

Billie vroeg aan haar volgers op Instagram wat ze wilden zien. Iemand vroeg haar zo om de achtergrond van haar smartphone te delen. Op die foto waren duidelijk blote borsten te zien. Daarna vroeg iemand om een tekening te zien waar Billie trots op is. De zangeres deelde zo tekeningen van – jawel – borsten. Op dat moment merkte Billie ook zelf haar ‘borstenobsessie’ op en deelde ze bij de foto: “Lol, ik hou van borsten.” En daar was niet iedereen even blij mee.

Twittergebruiker @sneezeandpepsi merkte zo op dat Billie, nadat ze de foto gedeeld had 100.000 volgers verloren had op Instagram. @sneezeandpepsi deelde screenshots van Billie’s Instagramprofiel voor en na de Story, waarop te zien is dat het aantal volgers van Billie van 73 miljoen naar 72,9 miljoen was gezakt.

“Baby’s”

En die tweet was ook Billie zelf niet ontgaan. Dus gaf ze geheel Billie Eilish-gewijs haar mening over de mensen die haar ontvolgden. Ze deelde een screenshot van de tweet op haar Instagram Story met de boodschap: “LMFAOOO, jullie zijn baby’s.”

Billie blijft dus nog steeds trots op haar schetsen van borsten en lijkt zich dus niets aan te trekken van de “baby’s” onder haar volgers die ze erdoor kwijt speelde.

Meer
Lees meer...