Left Right
scrollTop top

Hint Billie Eilish op Instagram naar haar nieuwe album?


Billie Eilish en Finneas Eilish
© Billie Eilish en Finneas Eilish – Bron: Isopix

Op Instagram postte de Amerikaanse popsensatie Billie Eilish een kleine teaser bij haar foto. Volgens de reacties van de fans kan het alleen maar om de release van haar tweede album gaan.

Things are comingggg”. Dat en een foto van een wegkijkende Eilish is genoeg om de fans massaal te laten gokken dat het tweede album zo goed als klaar is. De foto heeft ondertussen ook bijna 14 miljoen likes. In januari antwoordde ze tijdens een Q&A op Instagram al dat er zestien nummers op het album zouden verschijnen, maar ook toen was er nog geen zekerheid voor een datum van uitgave.

Eilish heeft veel tijd tijdens de pandemie omdat al haar concerten wegvallen. Daardoor heeft ze nu heel wat tijd heeft om in de opnamestudio te zitten. Daar kan ze werken aan haar tweede album, de opvolger van ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ uit 2019. “Mocht het niet van Covid-19 zijn geweest, had ik niet hetzelfde of zelfs geen album gemaakt”, vertelde Billie Elish aan Stephen Colbert. “Dat wil niet zeggen dat het over Covid-19 gaat, alleen ben je zelf wat anders als het leven wat anders is. Dat is hoe het gaat.”

Documentaire op Apple TV

Het laatste wapenfeit van Eilish is de documentaire op Apple TV The world is A Little Blurry. In die documentaire wordt haar groei van jonge onbekende naar wereldster gedocumenteerd. Onbedoeld brak ze ook het record van Selena Gomez uit 2018 met een foto op Instagram met haar nieuwe blonde kapsel. Momenteel heeft die foto 22,4 miljoen likes.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…