Left Right
scrollTop top

Billie Eilish lost nieuw nummer ‘Your Power’


Billie Eilish Your Power
© YouTube

Zoals ze gisteren beloofde, heeft Billie Eilish vandaag haar nieuwe nummer Your Power op de wereld losgelaten. Het gaat om een stripped down nummer waarbij Billie alleen begeleid wordt door een akoestische gitaar. In de video is de zangeres te zien in een bergachtig landschap.

Billie Eilish heeft vandaag haar nieuwste nummer Your Power gelanceerd. Het nummer zal ook te vinden zijn op het album ‘Happier Than Ever’ dat later dit jaar verschijnt.

‘Happier Than Ever’

Billie Eilish Happier Than Ever tracklist
instagram billieeilish

Eerder deze week maakte Billie Eilish bekend dat haar nieuwe studioalbum ‘Happier Than Ever’ zal verschijnen op 30 juli 2021. Ze deelde voor dat album al de coverfoto, waarop ze – met haar nieuwe kapsel – te zien is. Later deelde ze ook nog de tracklist voor dat album. Daarop stonden de titels van de zestien nummers die op het album te vinden zullen zijn.

Enkele van die nummers kennen we al en nu is er nog een nummer dat we al kennen voor het album verschijnt. Het nieuwe nummer Your Power dat Billie vandaag gelanceerd heeft, is te vinden op nummer 12 op het album. Gisteren kregen we al een klein stukje van Your Power te horen en nu wordt duidelijk dat dat de eerste zanglijn van het nummer is.

Your Power

Your Power is een nummer waarin de stem van Billie Eilish prachtig tot z’n recht komt. De instrumentals van het nummer zijn heel minimalistisch met enkel een gitaar om haar te begeleiden.

Ook de videoclip van het nummer heeft als motto “less is more“. Zo zien we in de clip enkel Billie Eilish in een adembenemend berglandschap. Later krijgt ze wel het gezelschap van een slang.

Bekijk hier de clip voor Your Power van Billie Eilish:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update