Blijft Johnny Depp Grindelwald in ‘Fantastic Beasts 3’?

‘Fantastic Beasts 3’ en Gellert Grindelweld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je fan bent van Warner Bros ben je je daar zeker bewust van. Dat Johnny Depp nu meteen door je hoofd spookt, is ook niet onlogisch gezien hij in de eerste twee films van ‘Fantastic Beasts’ uitblinkt in zijn rol als Grindelweld. Of Depp het tot de derde film zal halen, dat is nog maar de vraag. 

De laatste maanden heeft Johnny Depp al bakken kritiek gekregen in de media. Hij wordt namelijk beschuldigd door zijn ex-vrouw, Amber Heard, voor huiselijk geweld. Ondertussen is hij in een rechtszaak verwikkeld waar er nog geen oordeel is geveld over een eventuele veroordeling voor Depp.

J.K.Rowling dropt nu al hints over ‘Fantastic Beasts 3’ maar het is wél goed nieuws.

Fantastic Beasts 3

De opnames van de nieuwe Fantastic Beasts 3-film gaan deze herfst van start maar of Johnny Depp hierin zal meedoen, is nog niet zeker. Warner Bros twijfelt over een verdere samenwerking met Depp gezien de beschuldigingen rond huiselijk geweld. Recent waren er ook al beschuldigingen over de ex-CEO Kevin Tsujihara in verband met seksueel wangedrag die deze beslissing voor Warner Bros extra moeilijk maakt.

Twijfels

Ondanks de vele beschuldigingen staat de Fantastic Beasts-scenariste J.K. Rowling nog steeds achter Johnny Depp net zoals Warner Bross ook doet. Toch rijzen er heel wat twijfels bij enkele hooggeplaatste vrouwelijke medewerkers binnen de studio. Zij maken zich zorgen over de impact die een verdere samenwerking met Depp zal veroorzaken.

Dit personage komt zeker terug in ‘Fantastic Beasts 3’ (en het is niet Newt)

Meer
Lees meer...