‘Blind Getrouwd’: Emma’s keukengewoontes breken Emiles hart

De koppels in Blind Getrouwd zijn ondertussen al bijna zes weken getrouwd, maar toch ontdekken ze nog iedere dag iets van elkaar. Soms is dat positief, soms iets minder. Dat laatste is het geval bij Emma en Emile, waar Emile er ineens achter komt dat Emma haar pasta in twee breekt voor ze die kookt, een doodzonde!

In Blind Getrouwd stevenen we af op het beslissingsmoment. Dan moeten de koppels allemaal na zes weken aan elkaar zeggen of ze getrouwd willen blijven of niet. Maar voor ze dat doen, genieten de koppels nog zoveel mogelijk van elkaars gezelschap en gaan ze vooral op zoek naar goede momenten om op voort te bouwen.

Spaghetti

Bij Emma en Emile zijn er tijdens hun korte huwelijk heel wat strubbelingen geweest, maar toch zijn er ook leuke momenten. Zo’n nieuw leuk moment beleven ze in de komende aflevering in de keuken. Daar staat het koppel samen spaghetti te koken, wanneer Emma ineens beslist om de spaghetti in twee te kraken “omdat het anders niet in de kom kan”. Deze heiligschennis doet zichtbaar pijn om te zien voor Emile. “Mijn hart brak samen met die spaghetti”, reageert die als hij terugdenkt aan het ‘incident’.

Achteraf kunnen Emile en Emma er wel mee lachen. “Het is bij zo’n leuke momenten dat je beseft waarom je het allemaal doet. Die maken de moeilijkere momenten de moeite waard”, legt Emma uit.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...