‘Blind Getrouwd’: Isabelle en Matthieu ondertekenen scheidingspapieren

De scheiding tussen Mathieu en Isabelle is nu ook echt ingezet. De twee werden tijdens het meest recente seizoen van Blind Getrouwd aan elkaar gematcht, maar besloten op het beslissingsmoment om zonder elkaar verder te gaan. Die scheidingpapieren zijn nu ook officieel ondertekend.

Isabelle en Mathieu leken in Blind Getrouwd op huwelijksreis een goede match, maar groeiden nadien steeds meer uit elkaar. Mathieu begon meer te focussen op de verschillen tussen elkaar. Daardoor groeide de fysieke afstand tussen hem en Isabelle verder, waarna die laatste ook steeds minder contact begon te zoeken. Het was dan ook al even duidelijk dat hij “nee” zou zeggen, waarna ook Isabelle voor een “nee” ging bij het beslissingsmoment.

Ondertussen zijn we alweer enkele maanden verder en komt de scheiding tussen de twee er ook echt aan. Isabelle sprak daar recent over bij de YouTubeshow VaVaCandice van voormalige Blind Getrouwd-deelneemster Candice.

“Scheiding gaan tekenen”

“We zijn nog getrouwd, maar we zijn vorige week wel de scheiding gaan tekenen. Dat moet nu allemaal in gang gezet worden en naar de rechtbank en toestanden”, legt Isabelle uit. “Dat duurde op zich maar tien minuten: akte voorlezen, ondertekenen en naar buiten.”

“Ik wist niet dat ik daar nog waarde zou aan hechten omdat we elkaar niet supervaak meer horen. Maar we hadden beslist om samen te gaan tekenen. Ik was op de heenweg heel luid aan ’t meezingen, maar op de terugweg was ik wel stiller. In juli hebben wij ‘nee’ gezegd en nu pas zijn we gaan tekenen, dus ik ben er wel al een paar maanden over, maar toch”, klinkt het.

Bekijk hier de aflevering van VaVaCandice met Isabelle:

Meer
Lees meer...